Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Bad

Badeværelset er det sted, vi gør os klar til at møde dagen, og det sidste rum vi besøger, inden vi går i seng. Funktionalitet og indretning på badeværelset er derfor også afgørende i vores hverdag og ikke mindst vigtig for vores generelle følelse af velvære. Overvejer du et nyt badeværelse eller en renovering af det eksisterende, så har vi ekspertisen til at finde den perfekte badløsning, som lever op til dine drømme og individuelle behov.

Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro er din VE-godkendte installatør og vi tager os gerne af totalentreprisen, og er din kontaktperson fra A til Z, så du både slipper for besværet og er garanteret en høj kvalitet hele vejen igennem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon