FÅ DEN BEDSTE START PÅ DIT NYE BADEVÆRELSE

Bestil dit gratis Badtjek i dag!

... Uanset om du vil renovere dit gamle badeværelse om til et nyt badeværelse, eller om du skal starte med at lave et helt nyt badeværelse fra bunden. Det betaler sig hurtigt at få udarbejdet en gennemtænkt løsning, der tager højde for alt fra indretning og komfort, til vaner og energiforbrug – især fordi projektet med badeværelsesrenovering er et af husets dyreste områder at opgradere. Starter man med at lave et nyt badeværelse helt fra bunden, eller ønsker man at ændre layoutet af badeværelset gennem renovering af badeværelset, vil der være udgifter til nye installationer af vandrør og andre VVS-installationer.

Med et gratis Badtjek kan du undgå dyre fejlinstallationer, eller at dit nye drømmebad alligevel ikke er indrettet rigtigt i forhold til familiens behov.

BOOK et gratis badtjek her:

 

Hos Thrane Teknik & VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking af et gratis Badtjek kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det fortæller vi dig om de forskellige muligheder, der vil være for badeværelsesrenovering og etablering af et nyt badeværelse.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Fra uoverskueligt projekt til konkrete løsningsforslag

Et nyt badeværelse kan føles som et kæmpe projekt med uoverskueligt mange muligheder at vælge imellem. Her hjælper et Badtjek med os dig godt i gang og godt videre!

Efter Badtjekket har du nemlig mulighed for at stå med en række konkrete muligheder og løsninger, som du med fordel kan tage med videre i dit renoveringsprojekt.

Sådan foregår et Badtjek

Ved et Badtjek får du besøg af en erfaren og kompetent badekspert, som tager en snak med dig om dine drømme, behov og ønsker. Under besøget gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål eller vende idéer, der kræver en fagmands ekspertviden. Herefter udarbejder vi et eller flere løsningsforslag til et nyt badeværelse, hvis du ønsker det. På grund af vores store erfaring med ombygning og renovering af badeværelser, kan du være sikker på altid at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle badeværelsesrenoveringsløsninger, som findes på markedet i dag.

På den måde hjælper et Badtjek dig med at skabe et skræddersyet badeværelse, som hele familien vil elske.

– Og Badtjekket er helt gratis! Du har med andre ord intet at miste og alt at vinde.

Et lækkert, velindrettet og personligt badeværelse

Når badeværelset er både funktionelt og smukt, vil hele familien opleve en øget komfort, der giver glæde i hverdagen.

Hos Bedre Bad er vi leveringsdygtige i både optimale løsninger og masser af inspiration til dit nye badeværelse, hvad enten din stil er klassisk, minimalistisk eller romantisk.

Vil du se konkrete eksempler på badeværelser, som vi kunne lave for dig? 

Klik her og bliv inspireret!