Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Få den bedste start på dit nye badeværelse

Bestil dit gratis Badtjek i dag!

Uanset om du vil renovere dit gamle badeværelse om til et nyt badeværelse, eller om du skal starte med at lave et helt nyt badeværelse fra bunden. Det betaler sig hurtigt at få udarbejdet en gennemtænkt løsning, der tager højde for alt fra indretning og komfort, til vaner og energiforbrug – især fordi projektet med badeværelsesrenovering er et af husets dyreste områder at opgradere. Starter man med at lave et nyt badeværelse helt fra bunden, eller ønsker man at ændre layoutet af badeværelset gennem renovering af badeværelset, vil der være udgifter til nye installationer af vandrør og andre VVS-installationer.

Med et gratis Badtjek kan du undgå dyre fejlinstallationer, eller at dit nye drømmebad alligevel ikke er indrettet rigtigt i forhold til familiens behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

BOOK et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

  Uforpligtende for dig

  Hos Thrane Teknik & VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking af et gratis Badtjek kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det fortæller vi dig om de forskellige muligheder, der vil være for badeværelsesrenovering og etablering af et nyt badeværelse.

  Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering
  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

  Fra uoverskueligt projekt til konkrete løsningsforslag

  Et nyt badeværelse kan føles som et kæmpe projekt med uoverskueligt mange muligheder at vælge imellem. Her hjælper et Badtjek med os dig godt i gang og godt videre!

  Efter Badtjekket har du nemlig mulighed for at stå med en række konkrete muligheder og løsninger, som du med fordel kan tage med videre i dit renoveringsprojekt.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

  Sådan foregår et Badtjek

  Ved et Badtjek får du besøg af en erfaren og kompetent badekspert, som tager en snak med dig om dine drømme, behov og ønsker. Under besøget gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål eller vende idéer, der kræver en fagmands ekspertviden. Herefter udarbejder vi et eller flere løsningsforslag til et nyt badeværelse, hvis du ønsker det. På grund af vores store erfaring med ombygning og renovering af badeværelser, kan du være sikker på altid at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle badeværelsesrenoveringsløsninger, som findes på markedet i dag.

  På den måde hjælper et Badtjek dig med at skabe et skræddersyet badeværelse, som hele familien vil elske.

  – Og Badtjekket er helt gratis! Du har med andre ord intet at miste og alt at vinde.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

  Et lækkert, velindrettet og personligt badeværelse

  Når badeværelset er både funktionelt og smukt, vil hele familien opleve en øget komfort, der giver glæde i hverdagen.

  Hos Bedre Bad er vi leveringsdygtige i både optimale løsninger og masser af inspiration til dit nye badeværelse, hvad enten din stil er klassisk, minimalistisk eller romantisk.

  Vil du se konkrete eksempler på badeværelser, som vi kunne lave for dig?

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 20 92 90 80
  thrane@thrane-teknik.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon