Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Indfri det nye badeværelse, som du har drømt om

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Så kommer vi gerne og hjælper. Hos Thrane Teknik & VVS kan vi varetage alle opgaver indenfor renovering af badeværelse hos både private og erhvervskunder. Vi holder til i Holstebro, men vi udfører også VVS-opgaver og service i Herning, Viborg, Struer, Lemvig, Ringkøbing og omegn.

Uanset om du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot en lille renovering, står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver og altid i højeste kvalitet. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vi er eksperter i renovering af badeværelser

Uagtet hvad, så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Thrane Teknik & VVS – en del af Bedre Bad skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være. Samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk. Uanset om det blot er en lille ændring såsom installation af et nyt badekar med brus, så kontakt os og få et tilbud på opgaven.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Komfort gennem et funktionelt badeværelse

Vi skaber dit lækre badeværelse og funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille eller for stor. Det handler kort sagt om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Book et Gratis Badtjek til dit nye badeværelse

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtigende Badtjek hjemme i dit badeværelse. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse og hvilke behov det skal dække i hverdagen. Du får masser af inspiration fra de mange badeværelser, som vi har opført igennem tiden, så vi kombinerer dine drømme med vores erfaring og faglige ekspertise.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Godt håndværk med kvalitetsprodukter

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det gælder både badeværelsesmøblerne, det nye toilet og armatur til badeværelset. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver dag og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum.

Vores totalløsning gør nyt badeværelse nemt

Vores totalløsning gør vejen til et nyt badeværelse let for dig. Du har en kontaktperson, som sikrer at det aftalte bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere som skal til, for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Hvad koster renovering af et badeværelse?

Den nøjagtige pris på renovering af badeværelse, afhænger af flere forskellige ting. Jo større opgavens omfang er, jo højere bliver prisen. Dog garanterer vores VVS-firma altid høj kvalitet til gode priser, og vi står altid klar med et godt tilbud uanset hvad. Det samme gælder, hvis du står og skal have et helt nyt badeværelse.​

​​Når du samarbejder med os, kan du forvente holdbare løsninger og et veludført stykke arbejde hver gang. Vi rådgiver og vejleder desuden gerne, så du kan få den løsning, der passer bedst til lige netop dine behov.

Du kan med fordel bestille et gratis og uforpligtende Badtjek. Her yder vi gratis rådgivning og vejledning til renoveringsmuligheder på dit gamle badeværelse. Vi giver dig også her et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og aftal et uforpligtende og gratis møde, hvor vi snakker om dine muligheder for udvidelse, ombygning eller renovering af badeværelset.

Ring allerede i dag!

Kontakt os på tlf. 20 92 90 80 og hør mere om vores løsninger eller få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

 

 

 

 

 

 

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon