Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Energivejledning

– Din garanti for professionel energirådgivning

Certificeret EnergivejlederThrane Teknik & VVS i Holstebro er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Med et medlemskab i Bedre Energi og som Certificerede Energivejledere kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du give os et kald.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Vi tilbyder en helhedsvurdering og en totalløsning

Med os som samarbejdspartenere kan du være sikker på, at du altid får en helhedsorienteret vurdering, hvor vi medtager hele din bolig i vores gennemgang. Ud fra dette kan vi tilbyde en totalløsning, som du kan skræddersy som det passer dig.

Hvis du beslutter dig for at omsætte dine energitanker til handling, står vi selvfølgelig klar til at tage hånd om det samlede projekt. Hos Thrane Teknik & VVS er vi nemlig med hele vejen. På den måde sikrer vi, at projektet kommer sikkert i havn og bliver udført i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på knapperne herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon