Varmepumpe kan give dig energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Vi leverer og monterer varmepumper

Vi kan levere og montere enhver form for alternativ varmeløsning – herunder jordvarme, luft til vand-, og luft til luft-varmepumper.

Læs mere om de forskellige typer her på siden.

Der er gode grunde til at tænke alternativt

Med en alternativ energikilde kan du producere din egen energi, give miljøet en hjælpende hånd og spare rigtigt meget på boligens energiudgifter. Samtidig opnår du varmt brugsvand og en lun temperatur i dit hus — kort sagt et bedre indeklima.

Varmepumpe-teknologien har undergået en voldsom udvikling gennem de seneste år. I dag er teknologien særdeles virkningsfuld – og for dig som boligejer kan det sikre meget store besparelser, når boligen skal varmes op og du skal have adgang til brugsvand.

Med den nyeste varmepumpeteknologi kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger – og som du betaler for.

Få masser af gratis energi – fra jorden eller luften

Der findes 3 forskellige typer varmepumper:

  • Jordvarmepumpe
  • Luft til vand-varmepumpe
  • Luft til luft-varmepumpe

Hvilken type du bør vælge, afhænger af dit behov og dine boligforhold, såsom din grunds størrelse og beliggenhed. Du kan læse mere om de forskellige typer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarmepumpe

Ved jordvarme lægges en lang slange i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Du skal have en forholdsvis stor grund for at kunne vælge denne løsning. Med denne metode slipper du for at bore, men til gengæld kræver det, at store dele af din grund graves op. Omvendt er der hele året rundt adgang til den varme, som er opmagasineret i jorden.

Luft til vand-varmepumpe

I en luft til vand-varmepumpe udnyttes luftens energi til at producere varme og vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator. Denne type varmepumpe er nem og hurtig at installere.

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Luft til luft-varmepumpe

Luftvarme er en varmeudvindingsmetode, som ligeledes er let at installere. Der kræves hverken  boring eller udlægning af slanger. Luften udfra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig. Selv når det er koldt udenfor kan varmepumpen producere energi til din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Kontakt Thrane Teknik & VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro og få en nærmere præsentation af de forskellige varmepumpeløsninger. Vi tilbyder rådgivning til hvilken varmepumpe der passer bedst til dig og hustandens behov.

Hos Thrane Teknik & VVS udfører vi varmepumpeopgaver for private og erhvervskunder i Holstebro og omegn. Kontakt os allerede i dag på Tlf.: 20 92 90 80.

Læs også om:

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon