Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro
Thrane Teknik & VVS  v/ Daniel Thrane

 

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Thrane Teknik & VVS er specialiseret inden for fjernvarme, nybyg, renovering af badeværelser samt boligventilation. Men vi udfører og rådgiver også omkring energioptimering, samt installerer og servicerer varmepumper.

Vi betjener og servicerer:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Private

Når du efterspørger VVS- og totalløsninger, får du hos os:

  • God rådgivning og dialog
  • Innovative kvalitetsløsninger
  • Service

Hos Thrane Teknik og VVS tilbyder vi VVS- og energiløsninger til både den private bolig og virksomheder.

En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Thrane Teknik & VVS er en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning. Kæden har eksisteret i mere end 30 år.

Via vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til en meget bred vifte af efteruddannelser, så vi konstant har fokus på opdatering på nyeste viden inden for vores arbejdsområder.

Vi følger nøje den teknologiske udvikling for at være på forkant og kunne tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske løsninger.

Det er din sikkerhed for at vi arbejder effektivt og med høj kvalitet i vores løsninger.

 

Specialviden og knowhow

Vi er specialiseret i bad- og energiløsninger i boliger, institutioner, boligforeninger og erhvervsvirksomheder.

I kraft af vores kædemedlemskab er vi sikret løbende efteruddannelse og opdatering af vores faglige viden inden for VVS, energi, ventilation og indeklima. Det sikrer dig den optimale totalløsning – uanset om du er privat eller erhvervskunde. Og det gælder, uanset om du vil realisere drømmen om et flot designet, nyt badeværelse eller en miljørigtig, prisbesparende løsning indenfor varme, ventilation og indeklima. 

Ring til os på tlf. 20 92 90 80 eller kontakt os her for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Her løser vi opgaver

Vi løser opgaver for både private og erhvervskunder i Holstebro og omkringliggende byer, såsom Herning, Viborg, Struer, Lemvig, Ringkøbing og omegn.