Bedre Bad - Bedre Energi - Rent drikkevand

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Garantiordning hos TEKNIQ

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder garanti for det arbejde vi udfører. Hos Thrane Teknik & VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro får du altid en betryggende sikkerhed for veludførte og holdbare løsninger.

TEKNIQ garanti vvs

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Hvad er TEKNIQ?

TEKNIQ har etableret Dansk VVS Garanti, som er en garantiordning for VVS-installatører. Garantiordningen har til formål at sikre, at man som privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, altid kan få kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde kendelsen. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsningn af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.

Hvor meget dækker garantiordningen?

Garantiordningen dækker udgifter op til 150.000 kr. inkl. moms.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Hvem kan klage?

Private forbrugere kan klage over VVS-arbejde og leverancer, der ikke er udført til erhvervsmæssige standarder. Vær opmærksom på, at en klage først kan indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for VVS-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke VVS-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon