Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Daniel Thrane
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

VVS-arbejde og VVS-service

Hos Thrane Teknik & VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Holstebro er vi stolte af vores håndværk, og vi leverer altid de bedste løsninger, når det kommer til VVS-arbejde. Siden virksomhedens spæde start har VVS-arbejde været en af kernekompetencerne. Igennem årene har vi udviklet vores kompetencer, så vi i dag med stolthed kan kalde os for eksperter indenfor VVS-arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Stor og stabil kundekreds

Vi har en stor og stabil kundekreds, der omfatter:

  • Industrien
  • Entreprenører
  • Offentlige virksomheder og institutioner
  • Private

Men bare rolig – her er altid plads til flere!

Vi er en autoriseret VVS-installatør, så der er god grund til at vælge os. Indenfor VVS-faget findes der mange regler, krav og love, der skal overholdes. Så hvis man ønsker sikkerhed i sine installationer, og man vil sikre sig at der undgås fejl, er en autoriseret VVS’er det eneste valg. Opdager man senere dumme og dyre fejl, som skal repareres eller laves helt om, vil forsikringen ikke dække udgifterne, hvis arbejdet ikke er udført af en autoriseret VVS’er. Det er derfor yderst fornuftigt og klogt at vælge en autoriseret VVS-montør, som kan garantere kvalitet og service i top. Også på trods af, at det måske bliver bare en anelse dyrere, hvilket ikke engang er sikkert.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Løser alle former for VVS-opgaver

Bedre Bad Holstebro kan tilbyde alle former for VVS-arbejde. Vores teknik og værktøj er moderne og tidssvarende – og vores montører er udstyret med servicevogne, der er indrettet som rullende værksteder, så vi inden for kort tid kan stå klar til at løse din VVS-opgave, når du har brug for det.

Har du en vandhane som løber, eller skal du til at påbegynde en større renovering, så lad os være din lokale ekspert på VVS-delen. Vi løser alle de former for VVS-opgaver, som du måtte have. Vi klarer alt der har med varme, sanitet og ventilationsinstallationer at gøre. Dette indebærer installation og skift af rør og pumper, vedligeholdelse af facader og tage, samt fixe og monterer pumper og energianlæg. Vi kan installere alle dine køkkenapparater og armaturer og tilslutte afløb og koldt og varmtvandsforsyning til det.

Fag som også dækker VVS

Af fag som også dækker VVS men har deres eget område er blikkenslagerarbejde, hvor vi forarbejder metalplader og laver nedløbsrør og tagrender mm. som vi også monterer. Vi laver også facadebeklædninger, hvor vi beklæder facader i dit foretrukne materiale. Facaden er vigtig for at danne det gode førstehåndsindtryk af huset, her kan man fx vælge at få sit hus fuldt beklædt med træ.

Vi kan også klare energimonteringsopgaver med installation og service af alle typer varmeanlæg som fjernvarme, gulvvarme elller varmepumper, og vi kan håndtere montering og indregulering af kedler og brændere til fjernvarme, naturgas og olie. Vi er autoriserede energivejledere og kan hjælpe dig igennem alle energiløsninger der findes.

VVS-serviceordninger betaler sig

Vores erfaring viser, at det i længden er billigere at få foretaget regelmæssige serviceeftersyn af vand- og varmeinstallationer, end at reparere eller skifte når først uheldet er sket. Vi laver gerne en serviceordning på dine vand- og varmeinstallationer – kontakt os for nærmere info.

Kontakt os for VVS-hjælp

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om VVS, og vi svarer naturligvis gerne på dine spørgsmål.

Vores markedsområde indebærer følgende byer: Holstebro, Herning, Viborg, Skive, Struer, Lemvig, Ringkøbing og omegn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 20 92 90 80
thrane@thrane-teknik.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon